Kategóriák

RSS csatorna

Nincsen RSS csatorna hozzáadva

Üzleti reklámajándékok

Ugyanazt a dolgot két ember nem fogja egyformán megcsinálni!

Ha kétszer kéred ugyanazt a dolgot, már nem lesz ugyanaz!

A Gifts Service a http://uzleti-ajandekok.hu/ weboldalon kereszül egyedi emblémázott reklám ajándékok ezreit kínálja céges ügyfelei számára.

Az egyedi rendelésre készült céges üzleti ajándékokra való szakosodás lehetővé tette, hogy ezen a területen szakemberek legyünk, és a felhalmozott tapasztalat segít abban, hogy a felmerülő hibalehetőségeket idejében kiszűrjük, és egyre kevesebb inőségi problémával szembesüljünk. Ügyfeleink reklámügynökségek és a reklámtárgyak végfelhasználói.

Hosszú távra tervezünk, így ha Ön reklámügynökségként keres meg minket, biztos lehet benne, hogy nem keressük fel a végfelhasználót.

Ennek tudatában Ön kell eldöntse, hogy olyan szolgáltatót választ, aki teljes körű marketing szolgáltatást nyújt, így sokkal több érdeke fűződik hozzá, hogy átlépve Önt felkeresse a végfelhasználót, vagy minket választ, aki reklámtárgyak beszállításában szakosodtunk, és szolgáltatásunk minőségéért vállaljuk a felelősséget.

Csapatunk 8 év tapasztalattal rendelkezik a kínai piacon, így vállalni tudjuk az reklámtárgyakkal kapcsoatos átfogó szolgáltatást az árajánlatkéréstől, a látványterv elfogadásán keresztül addig a pillanatig, amíg az elkészült termékekkel megjelenik az Ön által megadott helyen a postás vagy a futár. Konkurenseinkkel ellentétben saját állandó munkatársaink vannak Kínában, így képesek vagyunk a teljes folyamatot ellenőrzés alatt tartani annak érdekében, hogy az Ön által rendelt egyedi gyártású reklámtárgyak minden minőségi és technikai követelménynek tökéletesen megfeleljenek.

Az Üzleti ajándékok tulajdonképpen ötletek tárháza, melyből Ön is kiváló ötleteket meríthet, azzal kapcsolatban, hogy mely reklámtermékek hozzák az Ön számára a legtöbb fizető ügyfelet.

Cégadatok

První exportní/importní s.r.o.
Rumunská 27/14
120 00  Praha 2
Cégjegyzékszám: 27621499
Adószám: CZ27621499

Magyarországi képviselet - levelezési cím

Gifts Service

Csengersima, 4743, Kossuth u. 85. sz.

Telefon: +36 70 2952576; E-mail: info@uzleti-ajandekok.hu

Ez a weboldal elsősorban cégek, reklámügynökségek és kereskedők kiszolgálására jött létre.

Az oldal egy pnline katalógus és NEM egy webshop. Egy bemutató oldal, ahol Ön elképzelést alkothat róla, hogy milyen reklámtárgyakat tudunk Önnek rendelésre beszerezni a lehető legjobb áron, a legjobb forrásból.

Küldjön árajánlatkérést, csapatunk hamarosan küldi Önnek az árajánlatot!

EZ AZ OLDAL NEM EGY WEBSHOP!


Látogassa meg a Üzleit ajándékok webüzletet a ShopManian