Kategóriák

RSS csatorna

Nincsen RSS csatorna hozzáadva

Felhasználási feltételek

Rendelés

Írjon egy e-mailt az alábbi információkkal a promotional.gifts.service@gmail.com e-mail címre:

-          melyik termékünket szeretné megrendelni

-          a termék minél részletesebb leírása

-          fénykép a kért vagy elképzelt termékről

-          a termék színei, szükség esetén Pantone színkód

-          a termék mérete

-          emblémázási technika leírása (pl. szitanyomás, fóliázás, gravíarozás, dombornyomás, tamponnyomás, digitális nyomtatás, stb.)

-          ha az embléma egy logó, az emblémázáshoz szükséges grafikát vektoriális (.cdr - Corel11) formátumban kérjük elküldeni

-          ha feliratozás egy szöveg, adja meg a szükséges szöveget és a betűtípust (font)

-          síkszínek nyomtatásához kérjük megadni az összes használni kívánt szín Pantone színkódját

-          ha az egyedi reklámtermék egy saját ténykép miatt lesz egyedi, nincs szükség Pantone színek megadására, a képet jó minőségű .jpg vagy .tiff formátumban küldje el

-          amennyiben az emblémázás színes lesz, és lineáris színekkel történik, a szöveg vagy logó színei, Pantone színkód alapján

-          a számlázáshoz szükséges adatokat: cégnév, székhely, adószám, EU adószám, bankszámlaszám

-          a kért szállítási határidőt

Fizetési feltételek

A termékek gyártását az összes technikai feltétel egyeztetése után akkor kezdjük el, miután beérkezett a számlánkra az 50% előleg.

Az előlegről előlegszámlát állítunk ki, majd miután elkészülnek a termékek, kiállítjuk a végszámlát, melyből levonódik az előlegszámla összege.

Amennyiben más formaságokra is igényt tart, kérjük jelezze felénk e-mailben.

Látványterv

A kért termékekről látványterv készül, melyet e-mailben elküldünk Önnek, és ennek visszaigazolása után kezdődik el a gyártás, a látványterv alapján.

Ha az embléma egy logó, az emblémázáshoz szükséges grafikát vektoriális (.cdr - Corel11) formátumban kérjük elküldeni.

Ha feliratozás egy szöveg, adja meg a szükséges szöveget és a betűtípust (font).

Síkszínek nyomtatásához kérjük megadni az összes használni kívánt szín Pantone színkódját.

Ha az egyedi reklámtermék egy saját fénykép miatt lesz egyedi, nincs szükség Pantone színek megadására, a képet jó minőségű .jpg vagy .tiff formátumban küldje el.

Amennyiben az emblémázás színes lesz, és lineáris színekkel történik, a szöveg vagy logó színei, Pantone színkód alapján.

Szállítás és szállítási határidők

Ha Ön másképp nem rendelkezik, a termékek szállítása DHL futárszolgálattal történik Kínából, majd a Magyar Posta vagy a GLS futárszolgálattal küldjük el Önnek az Ön által megadott bármilyen magyarországi címre.

Mikor kapja meg a termékeit?

A vállalt szállítási határidő 30 nap, attól a naptól számolva, amikor kézhez kapjuk az írásos megrendelést, megkapjuk a visszaigazolást a grafikai terv elfogadásáról, és beérkezik a számlánkra az 50% előleg.

Bizonyos termékek esetében az átfutási idő lehet hosszabb vagy rövidebb, ez a termék természetétől és a mennyiségtől függ. Rendelés esetén kérjen információt!

Ha rövidebb szállítási időt igényel, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elemezzük a lehetőségeket a konkrét esetre vonatkozóan. Kérjük mindenképpen vegye figyelembe, hogy a gyártási időhöz hozzáadódik 8-10 nap szállítási idő.

Amennyiben megfelel Önöknek a 90 napos (hajós) szállítási határidő, és a rendelése eléri a 2 köbmétert, az eredeti árajánlatohoz képest akár 15-50% kedvezményt tudunk nyújtani.

Több információért kérjük lépjen velünk kapcsolatba.


Látogassa meg a Üzleit ajándékok webüzletet a ShopManian